Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 29.11.2013.
14:03

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Osim što je Svere Johan Kvale, bivši ambasador Norveške u Prištini, dobio Orden Svetog Save drugog stepena, njegov portret krasi zidove Prizrenskog konaka izgrađenog u okviru kompleksa manastira Visoki Dečani.
Petak 29.11.2013.14:43
Онај ко му је уручио орден сигурно је знао коме уручује што је још један доказ о спрези политичара и врха Цркве у издаји Косова и Метохија!Од кад су отјерали владику Артемија састају се и љубе са сваким белосвјетским олошом ово са орденом је само шлаг на торту!
Petak 29.11.2013.15:49
Опростите ми на баналности, нема овде ничега спорног на делу јер овде је само оно сПОРНО остало голо како и јесте у својој одватности. Овакви као Сава и Теодосије Бога се не боје а људи се не стиде и то је то.
Petak 29.11.2013.15:25
Какав бог такви ис ветитељи, какво (пало)духовништво такви и плодови - људима на саблазан и непријатељима људског спаења на радост! Леп рече Господ "по делима њиховим познаћете их" - тако некако и цитираше Господа браниоци лика и (не)дела Саве Јанића и Теодосија Шибалића, оцеубица и антихришћана, на првом месту, па тек онда, антисрба! Оваквим стварима их учи онај које и измислио да новац може бити бог и кључ за живот вечни, јер ово је исто што и ватиканске индулгенције само на "православан" начин, зато ови (Сава и Теодосије) и желе да свима покажу "славу" (pompa diaboli) онога кога су изабрали себи за оца, а то је ђаво човекоубица од искони!
Petak 29.11.2013.15:47
Pa naša izdajnička crkva bi orden dala i Antu Paveliću i Anti Gotovini bez obzira na sve, samo da je vlada NDH I i NDH II ili danas EUNDH dala ogromna sredstva za izgradnju nekog manastira. Vatikan je puni para, pa time i izdajnika. To je "naša crkva", šta se čudimo, s pedero-pedofilima i bogatašima kakve nema ni Vatikan u svojoj bogatoj istoriji krvi, mesa, bluda i raskoši. Jer, to je "naša" današnja crkva.
Petak 29.11.2013.15:53
Немој да их подсећаш на то, јер какви су и то ће врло брзо да се деси. Није за ништа Иринеј прогласио избегле Србе као опасност по безбедност Папе уколико дође у Србију? Треба ли Крватима боља основа за тврдњу као су Срби уствари криви за све у Крватској од када је света и века? После таквих изјава Патријарха Иринеја ко да им оспори тужбу за геноцид коју су покренули против Срба у целини? - нико им то не може и неће од ових садашњих дупељубаца у Србији то оспорити јер еврунијаћење нема алтернативу!
Petak 29.11.2013.16:39
Da, srramna izjava patrijarha Irineja, koji od straha da ga Vatikan ne otruje priziva papu da dođe u Srbiju. E pa da NIKAD ne dođe, a ako dođe da se ne vrati zdrav već ozračen polonijumom. Dokle god papa ne kaže IZVINITE ZBOG SVEGA, osoba s takvom titulom na čelo Vatikana nikad ne treba da bude dobrodošla kod Srba, gdje god pravoslavlje vlada. A ne da se priziva kao što to Irinej radi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)